Felvásárolta a Főtaxi a Budapest Taxit

Közleményben jelentette be a Főtaxi, hogy felvásárolták a Budapest Taxi taxi üzletágát, így az amúgy is piacvezető cég flottája 2000 autóra bővül. A bejelentés szerint mindkét márkanevet fenntartják, így semmi látványos változás nem lesz a taxikon.

A következő hónapokban egységesítik a két cég rendszerét, illetve értesítik a szerződött ügyfeleiket. 

Főtaxi jól fekszik Budapesten: a vizes-vébé helyszíneire csak a cég autói szállíthattak utasokat, illetve még a taxis rendeletet is módosították, hogy autóikon hirdethessék az eseményt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.