NAV-ellenőrzéssel zsaroltak egy vállalkozót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Május eleje óta zsarolt két férfi és egy nő egy Pest megyei vállalkozót azzal, hogy ha 

nem fizet több millió forintot, akkor adóellenőrzést kap a nyakába, ami biztos, hogy majd talál valamit. 

A megzsarolt férfi belement a pénz átadásába, összekészítette a megbeszélt összeget és megjelent a gödöllői étteremben. Előtte persze szólt a rendőröknek, akik a TEK-et küldték Gödöllőre. 

A 47 éves és egy 60 éves férfit, és a 35 éves budapesti nőt előállították és őrizetbe vették, ellenük zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.