Pénzbüntetésre ítélték a gazdát, akit saját kutyája harapott meg

2018 május 28., hétfő 14:49
64

770 font megfizetésére és szájkosár használatára kötelezett a bíróság egy brit kutyatartót, aki képtelen volt megfékezni kutyáját Kentben.

A 47 áves Irina Zureiqi éppen befejzte a sétáltatást két kutyájával, egy Jack nevű staffordshire bull terrierrel és egy Angela nevű dándoggal. A nő a sarat szedte le a cipőjéről, amikor a kutyák egy harmadik, Oscar nevű kutya láttán nekiiramodtak, és elrángatták a két kutyát megtartani képtelen nőt.

Jack ráadásul Oscar fülét a szájába vette és tépni kezdte, amiből óriási kalamajka lett. A két kutyát próbálták szétválasztani, a pórázzal fojtogatták, vizet öntöttek Jack fejére. Mire vége lett a bunyónak Jack gazdája a kezén és az arcán is sérüléseket szedett össze.

Az ügyben azonban nemcsak az volt a meglepő, hogy az áldozat egyben a vádlott is lett, hanem, hogy a nő igyekezett menteni Jack nevű kutyáját, amit az ügyész szóvá is tett, szerinte a gazda Angelára akarja kenni a felelősséget, holott Jack kezdett el harcolni a másik kutyával.

A bíróság kimondta, a nőnek felelnie kell azért, hogy nem képes kontrollálni kutyáját. Szájkosár viselésére kötelezték. (Kent Online)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt