Titkolják, hol járt Orbán 2017-ben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Visszadobta a Népszava kérdését a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda is. A lap arra lett volna kíváncsi, hogy

hol és mennyiért volt hivatalos úton külföldön Orbán Viktor kormányfő 2017-ben.

Mindkét minisztérium azzal húzta ki magát a válasz alól, hogy közölték: nem ők az adatkezelők. Hogy akkor ki, nem tudni. A Népszava megkereste a TEK-et, ami Orbánt védi, ők a Miniszterelnöki Kabinetirodához irányította őket, mint „a közérdekű adatigénylésében érintett valamennyi adat adatkezelőjéhez.” ,

Ez három hónapja volt, azóta nem érkezett válasz a Kabinetirodától. 

Az egyes minisztériumok elküldték tavalyi külföldi útjaik költségét, meglepetésre a Seszták vezette NFM költött a legtöbbet:

  • a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 246 millió forint,
  • a Külgazdasági- és Külügyminisztérium 143 millió forint,
  • az Igazságügyi Minisztérium 125 millió forintot utazott el. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.