Bírót kergettek, rendőrautón ugráltak az ultrák egy NB3-as meccsen

futball
2018 május 29., 09:46
comments 105

Botrányba fulladt vasárnap a pécsi PMFC és a Dabas NBIII-as labdarúgó mérkőzése. A hazai ultrák rossz néven vették, hogy a meccs vége felé a bíró előbb megadta, majd les miatt érvénytelenítette csapatuk gólját, amivel nyerhették volna a meccset.

link Forrás

Az ultrák feltépték a lelátót a pályától elválasztó korlátot és megkergették a bírót.

link Forrás

A meccs értelemszerűen félbe szakadt, a rendbontás viszont a stadionon kívül folytatódtott, az egyik szurkoló még egy szirénázva érkező rendőrautó motorháztetejére is felugrott.

link Forrás

A rendőrök végül két szurkolót, egy 48 és egy 31 éves férfit állítottak elő. Anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem volt. (Via 24, HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.