Orbán: Akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően a valóságot is képesek vagyunk hajlítani

"Minden kornak megvannak a maga kihívásai. Ezekre akkor születnek jó válaszok, ha nem érjük be annyival, hogy egyszerűen követjük a dolgok logikáját," mondta Orbán Viktor az Ericsson új budapesti székházának avatóünnepségén. A miniszterelnök hozzátette:  

"akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani. Politikusként ebben látom az innováció lényegét."

A valóság magunkhoz hajlítása ma már Magyarországon is bevett gondolat, jelentette ki a miniszterelnök.  

"A magyarok ma már elhiszik magukról, hogy többre képesek annál, minthogy ügyesen lavírozzanak és alkalmazkodjanak. Magyarország ma már nem csak mer gondolkodni, de időnként már mer magyarul is gondolkodni,"

mondta Orbán. Ez látható szerinte a költségvetés rendszerén, a befektetéstámogatási rendszeren, az adópolitikán, de "láthatjuk a külpolitikánkon, a migrációs politikán és határvédelmen is."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.