A vizes vébé után több mint fél évvel még mindig nem tudnak hol úszni a budapestiek

Budapest
2018 május 30., 08:52
comments 150

Egy évvel ezelőtt, 2017. május 25-én írtuk, hogy "a budapesti vizes vébé miatt egy rakás uszodafelújítás kezdődött az elmúlt hónapokban, így több intézményt nem vagy csak korlátozottan használhatnak az úszni vágyók."

Mi változott azóta? Semmi.

Minden idők vizes vébéjének rég vége, és úgy tűnik hiába ígérték előtte, hogy a fővárosiak gazdagodnak a sokmilliárdos létesítményekkel.

A 15 hónappal ezelőtt, 2017. februárjában átadott Duna Arénát a nagyközönség még mindig nem használhatja.

A 3,8 milliárdért felújított Császár-Komjádi Béla Sportuszoda pedig már több mint egy hete zárva. Az eredeti tájékoztatás szerint 

csak május 22-28 között zárt volna be a létesítmény, a honlapjuk szerint vízcsere miatt.

photo_camera Fotó: Olvasónk/Géza

De nem sikerült hat munkanap alatt lecserélni a vizet, a legutóbb kinyomtatott-kiragasztott A/4-es lap szerint

előreláthatólag május 31-ig zajlanak a karbantartási munkák.

photo_camera Fotó: Olvasónk/Géza

Hiába érdeklődtünk a Komjádit fenntartó és üzemeltető Nemzeti Sportközpontoknál, hogy mi az oka a csúszásnak, nem válaszoltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.