Az MLSZ 4 millióra büntette az Újpestet, amiért a szurkolók többek közt sört locsoltak Pintér Attilára

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A Magyar Kupában győztes Újpestre 4 millió forintos büntetést rótt ki a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden. A határozat szerint az újpesti egyesület mint visszaeső fizethet büntetést a szurkolók Puskás Akadémia FC elleni múlt szerdai kupadöntőben tanúsított sportszerűtlen magatartásáért.

Az indoklás szerint az újpesti drukkerek jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt vittek be a Groupama Arénába, használtak és dobáltak a játéktérre, továbbá az újpesti fanatikusok magatartása másokat megbotránkoztatott, az ellenfél edzőjét, Pintér Attilát sörrel locsolták le, a játékosait műanyag poharakkal dobálták meg, és a szimpatizánsaival szemben fenyegetően léptek fel. (És arról nincs is szó, hogy összepisálták a Ferencvárost!)

Az Újpest szerint ismét példátlanul magas összeggel büntetik a klubot.

A Debrecen elleni bajnoki találkozón kiállított Stipe Bacelic-Grgic (Puskás Akadémia) négy soron következő felnőtt bajnokin nem léphet pályára, mert „amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, belefejelt ellenfele arcába”.

Az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen kiállított Matija Katanec (Mezőkövesd) két soron következő felnőtt bajnokin nem léphet pályára, mert a piros lap felmutatása után a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott. (via MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.