Felmatricázzák a magyar dinnyéket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Idők arról ír, hogy a Magyar Dinnyetermelők Egyesülete a magyar dinnye piaci pozíciójának megerősítése és a fogyasztók tájékoztatása érdekében logóval ellátott címkét vezet be a piacra, és a tagok ezzel a matricával igazolhatják, hogy a termény magyar.

Egy kislány egy dinnyét vizsgál a Zápor közösségi kertben az Óbudai Kulturális Központ udvarán 2016. augusztus 5-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI

A lap szerint arról, hogy az üzletláncokban a görögdinnyét hogyan jelölik majd, még nincs döntés (a rendszer egy-két éven belül forrhat ki), egyelőre csak a termelői értékesítésnél matricázzák fel a dinnyéket. (Magyar Idők)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.