Igazi klasszikus: párnacihába rejtette a lopott pénzt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A police.hu számol be róla, hogy a litéri polgármesteri hivatalba betérő helyi lakos az ügyfélfogadási idő kezdete előtt benyitott egy irodába, ahol magához vett egy pénztárcát. A zsákmánnyal közeli otthonába sietett, és gyorsan elrejtette benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A helyi körzeti megbízott és járőrtársa azonosították a 41 éves litéri lakost. A férfinál végzett házkutatás során 

megtalálták egy párnahuzatban a lopott készpénzt, míg a pénztárca az iratokkal építési törmelék alá volt elrejtve a fürdőszobában.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon lopás vétség elővetésének megalapozott gyanújával indult büntetőeljárás a férfival szemben. A sértettnek visszaadták a rendőrök a pénztárcát, az iratokat és a készpénzt hiánytalanul.

Fotó: police.hu

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.