Egy fehér trikós férfi behatolt egy miskolci ház kertjébe, csak azért, hogy ellopjon egy virágládát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Miskolci Rendőrkapitányság keres egy tolvajt, aki április 18-án este Miskolcon, a Toldi Miklós úton egy családi ház zárt teraszáról ellopott egy 60x25 centiméter átmérőjű virágládát.

Igen, egy virágládát. Azt nem tudni, hogy virág volt-e benne, de miért ne lett volna.

Ő a virágládatolvaj:

Forrás: Police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze, elérhetőségek itt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.