Egyelőre marad a kutyameleg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Még csak május utolsó napja, de már bőven nyári forróság tombol a városban. Csütörtökön is kutyameleg lesz az egész országban, csak nyugaton és az Északi-középhegységben alakul ki némi gomolyfelhőzet, amúgy mindenhol napsütés, nulla csapadék, maximum néhány kisebb fátyolfelhő, és 30 fok közeli és feletti hőmérsékletek. A meteorológiai szolgálat szerint  a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű. Késő estére 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet. A következő napokban valamivel több csapadékra lehet számítani, mint a hét eddigi részében, de továbbra is marad a meleg idő. 

Margit híd, budai hídfő, 2018. 05. 31. reggelénFotó: 444
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.