Egyelőre marad a kutyameleg

Még csak május utolsó napja, de már bőven nyári forróság tombol a városban. Csütörtökön is kutyameleg lesz az egész országban, csak nyugaton és az Északi-középhegységben alakul ki némi gomolyfelhőzet, amúgy mindenhol napsütés, nulla csapadék, maximum néhány kisebb fátyolfelhő, és 30 fok közeli és feletti hőmérsékletek. A meteorológiai szolgálat szerint  a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű. Késő estére 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet. A következő napokban valamivel több csapadékra lehet számítani, mint a hét eddigi részében, de továbbra is marad a meleg idő. 

Margit híd, budai hídfő, 2018. 05. 31. reggelénFotó: 444

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.