Havas Henrik: Szerintem én már soha többé nem tévézek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Havas Henrik visszavonul a tévézéstől, írja a Blikk. A lapnak Havas azt mondta:

„Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani.”

Havasnak a tavalyi év végéig az ATV-n volt műsora, ahol nem hosszabbították meg a szerződését, miután Baukó Éva és Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg. A vádak azután jelentek meg a kormánymédiában, hogy megjelent Havas könyve, amit Vona Gáborról írt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.