Havas Henrik: Szerintem én már soha többé nem tévézek

bulvár
2018 május 31., 06:15
comments 195

Havas Henrik visszavonul a tévézéstől, írja a Blikk. A lapnak Havas azt mondta:

„Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani.”

Havasnak a tavalyi év végéig az ATV-n volt műsora, ahol nem hosszabbították meg a szerződését, miután Baukó Éva és Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg. A vádak azután jelentek meg a kormánymédiában, hogy megjelent Havas könyve, amit Vona Gáborról írt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.