Oldalára borult egy mentőautó Újbudán, hárman megsérültek

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

 „Karambolozott egy mentőautó Budapesten a Nagyszőlős utca és a Karolina út kereszteződésénél csütörtökön kora reggel; a balesetben két mentőápoló megsérült” - írja a rendőrség honlapján. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrf Pál később jelezte, hogy a sofőr és a mentőtiszt mellett az autóban szállított beteg is fejsérüléseket szenvedett. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a mentőautó épp megkülönböztető jelzéssel haladt, amikor összeütközött egy egy személyautóval ütközött össze, és az oldalára borult. A személyautó sofőrje nem sérült meg.

 A helyszínre érkező rendőrök a helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták, a forgalmat pedig a környező utcákba terelik. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják. 

Győrfi elmondta azt is, hogy  a mentőautó a megkülönböztető jelzést indokoltan használta, kórházba tartott a súlyos beteggel. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.