Az Országos Szövetkezeti Tanács elnöke lett Kósa, alelnöke meg az ügyvédje

Csütörtöki közgyűlésén Kósa Lajost választotta elnökévé az Országos Szövetkezeti Tanács, közölte a szervezet. Alelnök lett Kósa ügyvédje, Fiák István, és a korábbi elnök, Patay Vilmos, írja a 24.hu. A hivatalos indoklás szerint azért esett a választás a fideszes politikusra, mert 

„jelentős diákszövetkezeti múlttal rendelkezik” és „tevőleges szerepet vállalt a közérdekű nyugdíjas szövetkezeti ágazat létrehozásában”.

Emlékezetes: Kósa feleségéhez tavaly alig hatmillióért került a 139 milliós eszközállománnyal rendelkező Tócó-Pece Kft., amit Fiák hozott létre és tőkésített fel. Az ügyvéd munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégét pedig a Kósa által benyújtott, majd elfogadott törvénymódosítása hozta előnyös helyzetbe: miután lehetővé tette a nyugdíjas szövetkezetek megalakítását.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.