Klopfolóval szedett túszokat egy szlovák bankrabló

külföld
2018 június 01., 09:51
comments 42

Túszdráma zajlott a Kassa melletti Korompa egyik bankfiókjában, írja a Paraméter. A lap úgy tudja, hogy péntek délelőtt a VÚB pénzintézet fiókjába a 33 éves Miroslav V. rontott azzal a szöveggel, hogy

"kezdődjön a show!"

Majd egy klopfolóval és egy késsel túszokat ejtett. Egy alkalmazottnak sikerült kiszöknie, a támadó egy női alkalmazottal maradt a fiókban. A helyi beszámolók szerint a túszejtő belement, hogy a rendőrségi túsztárgyaló és egy másik rendőr pizzás dobozzal bemenjen a fiókba. Majd kilépett a túszul ejtett nő, és a támadó is. A 33 éves férfit letartóztatták.

Úgy tudni, hogy a korábban kamionsofőrként dolgozó férfi anyja halála után csúszott meg. Inni kezdett és drogozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.