„Semmiképpen nem hagyjuk abba a tüntetéseket, ősszel egészen biztosan folytatjuk és újra az utcára vonulunk”

A három, választások utáni, tavaszi tüntetésnek lesz folytatása, ősszel, árulták el a Mi vagyunk a többség! demonstrációk szervezői a Zoom.hu-nak. Homonnay Gergely szervező kijelentette: 

"nem gondolom, hogy nyáron az utcára lehetne vinni az embereket, ráadásul az is teljesen természetes, hogy a kezdeti fellángolás után kevesebben mozdulnak meg egy ügyért. (..) Sokan megkérdezik, mikor lesz a következő alkalom. Őket sem hagyhatjuk cserben, mert itt állunk a diktatúra kapujában”

Fotó: botost/444.hu

Hozzátette: a Stop Soros-törvény ellen nem terveznek megmozdulást. Homonnay elárulta, hogy a tüntetések szervezői most egy civil mozgalom alapításával vannak elfoglalva. Gulyás Balázs megerősítette szervezőtársa szavait: 

"alapvetően ősszel fognak hasonló megmozdulásokat szervezni, de hogy pontosan milyen formában, az egyelőre nyitott kérdés."

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.