„Semmiképpen nem hagyjuk abba a tüntetéseket, ősszel egészen biztosan folytatjuk és újra az utcára vonulunk”

politika
2018 június 01., 07:43
comments 76

A három, választások utáni, tavaszi tüntetésnek lesz folytatása, ősszel, árulták el a Mi vagyunk a többség! demonstrációk szervezői a Zoom.hu-nak. Homonnay Gergely szervező kijelentette: 

"nem gondolom, hogy nyáron az utcára lehetne vinni az embereket, ráadásul az is teljesen természetes, hogy a kezdeti fellángolás után kevesebben mozdulnak meg egy ügyért. (..) Sokan megkérdezik, mikor lesz a következő alkalom. Őket sem hagyhatjuk cserben, mert itt állunk a diktatúra kapujában”

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Hozzátette: a Stop Soros-törvény ellen nem terveznek megmozdulást. Homonnay elárulta, hogy a tüntetések szervezői most egy civil mozgalom alapításával vannak elfoglalva. Gulyás Balázs megerősítette szervezőtársa szavait: 

"alapvetően ősszel fognak hasonló megmozdulásokat szervezni, de hogy pontosan milyen formában, az egyelőre nyitott kérdés."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.