Siker: végre eladtak 5 Bogányi-féle csodazongorát

Beérett végre a magyar csoda: a szomorú 2016-os év után nagyon jól sikerült a tavalyi, sikerült ugyanis túladni 5 darab csodazongorán - írja az mfor.hu. A világszenzációs találmányt, mely még vár a világ elismerésére, a kormány mindig szívesen ölelte a keblére, de a látványos piaci siker egyelőre elmaradt. Idáig. 

A 2012-ben alapított Zengafons Kft. tavaly 410 millió forint értékben értékesített zongorákat, igaz, ez az 5 darab valószínűleg a 10 darabra szóló állami megrendelés része lehet. Ebbe a projektbe eddig is nagyon sok állami és uniós pénzt raktak, az Új Széchenyi-terv keretében 126 millió forint uniós pénzt nyertek a Bogányi-zongora fejlesztésére, a 60 milliós önrészhez pedig a Magyar Nemzeti Banktól kaptak pénzt. Mellettük 40 millióval támogatta a projektet a Szerencsejáték Zrt., 60 millióval pedig az MNB, bár utóbbi a hírek szerint visszakérte a támogatást.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.