Siker: végre eladtak 5 Bogányi-féle csodazongorát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Beérett végre a magyar csoda: a szomorú 2016-os év után nagyon jól sikerült a tavalyi, sikerült ugyanis túladni 5 darab csodazongorán - írja az mfor.hu. A világszenzációs találmányt, mely még vár a világ elismerésére, a kormány mindig szívesen ölelte a keblére, de a látványos piaci siker egyelőre elmaradt. Idáig. 

A 2012-ben alapított Zengafons Kft. tavaly 410 millió forint értékben értékesített zongorákat, igaz, ez az 5 darab valószínűleg a 10 darabra szóló állami megrendelés része lehet. Ebbe a projektbe eddig is nagyon sok állami és uniós pénzt raktak, az Új Széchenyi-terv keretében 126 millió forint uniós pénzt nyertek a Bogányi-zongora fejlesztésére, a 60 milliós önrészhez pedig a Magyar Nemzeti Banktól kaptak pénzt. Mellettük 40 millióval támogatta a projektet a Szerencsejáték Zrt., 60 millióval pedig az MNB, bár utóbbi a hírek szerint visszakérte a támogatást.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.