Siker: végre eladtak 5 Bogányi-féle csodazongorát

Beérett végre a magyar csoda: a szomorú 2016-os év után nagyon jól sikerült a tavalyi, sikerült ugyanis túladni 5 darab csodazongorán - írja az mfor.hu. A világszenzációs találmányt, mely még vár a világ elismerésére, a kormány mindig szívesen ölelte a keblére, de a látványos piaci siker egyelőre elmaradt. Idáig. 

A 2012-ben alapított Zengafons Kft. tavaly 410 millió forint értékben értékesített zongorákat, igaz, ez az 5 darab valószínűleg a 10 darabra szóló állami megrendelés része lehet. Ebbe a projektbe eddig is nagyon sok állami és uniós pénzt raktak, az Új Széchenyi-terv keretében 126 millió forint uniós pénzt nyertek a Bogányi-zongora fejlesztésére, a 60 milliós önrészhez pedig a Magyar Nemzeti Banktól kaptak pénzt. Mellettük 40 millióval támogatta a projektet a Szerencsejáték Zrt., 60 millióval pedig az MNB, bár utóbbi a hírek szerint visszakérte a támogatást.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.