13 fantasztikusan kinéző kölyköt szoptat egyszerre Pötyi, a magyar sünök Budaházy Eddája

Pötyit méltán állíthatjuk példának a magyar anyák elé. 

Ő Pötyi:

Az odaadó asszony már öt saját utódot szoptatott, amikor - mint az a sünbarát.hu fb-re kiposztolt sztorijából kiderül - valóságos sokk érte. Egy érdi óvodából ugyanis, ahol egy ismeretlen sünanya vesztére a homokozóban rakott szülőfészket, hat elárvult kölyköt vittek oda hozzá az önkéntes sünmentők. Sőt két napra rá egy építkezésen további két újszülöttet találtak, így Pötyi villámgyorsan 13-szoros anya lett. 

Az egészben az a legjobb, hogy a valóságban úgy 5-6 centis kölykök úgy néznek ki, mintha egzotikus termések, nem pedig sünök lennének:Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.