6 000 000 000 forint volt a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány tavalyi bevétele

POLITIKA
2018 június 02., 14:38
comments 119

Az előző évi 3,2 milliárdos bevételét megduplázta tavaly a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány:

2017-ben 6 milliárd érkezett a számlájukra,

írja a G7. Bár az MLSZ jóváhagyta a szervezet 5,4 milliárdos tao-keretét, ennek csak részét sikerült tavaly összeszedni. A cél kevesebb fele, 2,2 milliárd folyt eddig be úgy,

hogy 1,3 milliárd egyetlen felajánlótól érkezett.

A G7 számításai szerint ekkora összeget csak olyan vállalkozás tud felajánlani, aminek tavalyi profitja több mint 18 milliárd forint volt.

Hogy hogy nem a Mészáros-közeli Szíjj László Duna Aszfaltja éppen ekkora nyereséget produkált 2017-ben.

A 6 milliárdos bevétel kevesebb mint fele érkezett taoból,

a maradék több mint 3 milliárd forintot a céges adományok teszik ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.