A fideszes jelölt nevét 22-szer, az ellenzékiét egyetlen egyszer sem említi a józsefvárosi önkormányzati hetilap

POLITIKA
2018 június 02., 19:53
comments 121

A hat ellenzéki párt által támogatott Győri Péter Facebook-oldalán tette szóvá, hogy

az eheti ingyenes önkormányzati lapban a fideszes Sára Botond nevét 22-szer írták le, addig az övét egyetlen egyszer sem.

A függetlenként induló Győri joggal kérdezte, hogy "demokratikus nyilvánosság vagy pártpropaganda?" A félreértések elkerülése végett leszögezte: a Józsefváros című újságot közpénzből állítják elő.

A Józsefvárosbam július 8-ára írtak ki időközi polgármester-választást, miután a kerületet eddigi vezető Kocsis Máté bekerült az Országgyűlésbe. A Fidesz Sára Botondot, míg az MSZP, az LMP, a DK, a Párbeszéd, a Momentum és a Liberálisok Győrit támogatja. A Jobbik nem indít jelöltet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.