Megverték a benzinkutast, mert megpróbálta megakadályozni, hogy fizetés nélkül lépjenek le

Megpróbálta megakadályozni, hogy fizetés nélkül távozzanak, ezért két férfi megtámadta a zalacsányi benzinkutast, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. A 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfinak nem tetszett az ellenállás: késsel és szerszámmal fenyegették a kutast, majd megütötték. És elhajtottak fizetés nélkül. 

A rendőrök pár órával később elfogták a két férfit, akiket őrizetbe is vettek. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.