Megverték a benzinkutast, mert megpróbálta megakadályozni, hogy fizetés nélkül lépjenek le

bűnügy
2018 június 02., 13:12
comments 79

Megpróbálta megakadályozni, hogy fizetés nélkül távozzanak, ezért két férfi megtámadta a zalacsányi benzinkutast, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. A 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfinak nem tetszett az ellenállás: késsel és szerszámmal fenyegették a kutast, majd megütötték. És elhajtottak fizetés nélkül.

A rendőrök pár órával később elfogták a két férfit, akiket őrizetbe is vettek. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.