Mészáros Lőrinc Magyarország második legbefolyásosabb üzletembere

2018 június 2., szombat 11:31
82

Csányi, Mészáros, Matolcsy, a három legbefolyásosabb üzleti döntéshozó ma Magyarországon, állítja a Mészáros Lőrinc kiadójának, a Mediaworksnek gazdasági lapja, a Manager Magazin. A TOP 101 rangsor rövig jellemzésekkel mutatja be a szereplőket, a Világgazdaság az első hármasról írt szövegeket közölte. Ebből kiderül, hogy Mészáros Lőrincet

"a konstruktív fejlődés iránti igény, a nemzetgazdaság szempontjából értékes hazai befektetések gyarapítása és a munkahelyteremtés szándéka vezeti az agráriumban, az ipar több jelentős területén, az energiaszektorban, a médiában, a turizmusban, a pénz-, tőke- és ingatlanpiacokon jelen lévő cégbirodalma felépítésében."

Kiemelik: "több olyan beruházást hajtott végre nehéz helyzetbe került cégeknél, amelyek az iparág vagy az érintett térség számára mentő lépést jelentettek."

Fotó: pfla.hu

"Szerteágazó tevékenységükkel érdekeltségei mára a GDP-termelés szempontjából is meghatározó cégbirodalommá álltak össze, négy nagyvállalata a Budapesti Értéktőzsdén működik, kisebb vállalkozásait pedig egyetlen nagy holdingvállalatba szervezi,"

írja a Manager Magazin. Őrület. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt