Amputálta saját ollóját a rák, hogy megmeneküljön a forró levesből

2018 június 3., vasárnap 7:40
207

Az állatok azért vannak, hogy az embereknek legyen mit enniük – mondják néha a bolygó erőforrásait iszonyatos tempóban kizsákmányoló húsipar rajongói, de ez az édesvízi rák másként gondolta, és jobb ollójával levágta a balt, mert nem akart meghalni.

Az elképesztő videó, amin mindez szemmel is látható, állítólag egy kínai étteremben készült. Eredetileg egy elég népszerű kínai közösségimédia-felületre, a Weibóra rakták fel hétfőn.  

Azt mondják, a rák bal ollója valószínűleg lebénulhatott a forró levestől, ami akadályozta a mozgásban, ezért vághatta le. Miután sikerült a szökési kísérlet, az étterem vendége, aki a videót készítette, befogta a rákot. 

„Élni hagytam, hazavittem, egy akváriumban nevelem”

– mondta el a helyi sajtónak. 

Akik a rák testi épségéért aggódnak, ne aggódjanak többé: a rákok képesek visszanöveszteni a végtagjaikat. Aki nem hiszi, nézze meg a terhes homárt, aki 2014-ben elvesztette négy végtagját és mindkét ollóját, de aztán visszanövesztette őket. Talán ma is boldogan él, ha meg nem halt. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt