Horrorfilmet készítene Harvey Weinsteinről Brian De Palma

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.


Brian De Palma amerikai filmrendező már dolgozik egy horrorfilm forgatókönyvén, ami Harvey Weinstein egykori hollywood-i producer zaklatási botrányán alapulna, írja a Hollywood Reporter

Brian De Palma, a Carrie, a Dressed to Kill és a Mission: Impossible című filmek rendezője.Fotó: Wikipédia

Brian De Palma egy francia újságnak adott interjújában elmondta, hogy a főszereplőt nem Harvey Weinsteinnek fogják hívni, de a horrofilm középpontjában egy szexuális ragadozó áll majd, aki a filmiparban dolgozik. 

A Weinstein-botránynak nem ez lesz az első művészi feldolgozása, a londoni színházban darab készül belőle, amiben John Malkovich játssza majd a főszerepet

Az elmúlt évben több tucat hollywood-i színésznőről derült ki, hogy Weinstein megerőszakolta, zaklatta őket vagy erőszakosan közeledett feléjük. Weinstein jelenleg bírósági eljárás alatt áll, az ítélet még nem született meg, maximum 25 évet kaphat. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.