Jegesmedve randalírozott egy szállodában a Spitzbergákon

Egy szemtanú filmezte le a jegesmedvét, amint épp kimászik egy szálloda raktárépületéből, miután alaposan átrendezett néhány helyiséget és megdézsmálta az éléskamrát és a szemeteseket. 

A hotel konyhafőnöke elmesélte a Euronewsnak, hogy az állat a garázsajtón jött be, mielőtt randalírozni kezdett. Feltehetően egy közelgő helikopter zavarta meg az akciót, a jegesmedve ettől megijedhetett, és végül az ablakon keresztül távozott.

Az állat állítólag néhány csokit is megevett, és több szobát is alaposan átrendezett.

A Norvégiához tartozó szigetcsoporton több mint 3000 jegesmedve él, míg emberből csak 2600, így annyira nem is meglepő, ha egy-egy állat felbátorodik és a portyázni indul. (Euronews)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.