Képen a 80 műanyag zacskó, amitől elpusztult a thai partoknál talált gömbölyűfejű-delfin

ÁLLAT
2018 június 03., 15:32

Szombaton írtunk arról a gömbölyűfejű-delfinről, amit még hét elején sodort partra a víz, és amit napokon keresztül próbáltak megmenteni az állatvédők, de pénteken elpuszult. Mint kiderült, a Songkla tartomány partjainál talált állat összesen 80 darab, nyolc kiló súlyú műanyagzacskót nyelt le, és ezért került kritikus állapotba. A ThaiWhales bálnamentő csapat által kiadott képen látható, mit műtöttek ki a szerencsétlen állatból. Thaiföld az egyik legnagyobb műanyag-felhasználó ország a világon

photo_camera Fotó: -/AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.