Megállították a szászvári férfi autóját, ismétlőpuskát találtak benne

bűnügy
2018 június 03., 08:42
comments 48

Nagymányokon, a József Attila utcában ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit, valamint annak utasait 2018. február 11-én - írja a police.hu.

A gépjármű átvizsgálása során a járőrök egy fegyvert vagy annak utánzatát találtak, melyet lefoglaltak és megküldtek szakértői vizsgálatra. A fegyverszakértő megállapította, hogy a lefoglalt eszköz egy ismétlőpuska, mely lőfegyvernek minősül. 

A fegyver a jármű vezetőjének tulajdonában volt, azonban annak tartására engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a 64 éves szászvári férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.