Orbán máris újra kampányol és európai kultúrharcba indul

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A miniszterelnök Balog Zoltán és Novák Katalin oldalán érkezett meg a 2018-as piknikre Fotó: Orbán Viktor FB

Alig két hónappal a 2018-as választások után és kevesebb mint egy hónappal negyedik kormánya megalakítása után a magyar miniszterelnök folytatja azt, amihez a legjobban ért: kampányol és harcba hív. 

Az esemény nem sajtó nyilvános, az ott elhangzottakról Havasi Bertalan sajtófőnök tájékoztatta az MTI-t. 

Orbán Viktor vasárnap a kötcsei pikniken, a „hagyományosan zárt körben megrendezett kötetlen eszmecserén” arról beszélt, mennyire fontos lesz a 2019-es EP-választás, mert ma európai léptékű harc zajlik értékek és kultúrák közt.

A miniszterelnök az osztrák és az olasz választásokkal példálózva azt bizonygatta, hogy Európában valóságos kultúrháború zajlik a „bevándorláspárti”, multikultit hirdető erők és a migrációt ellenző, a keresztény kultúra elsőbbségét képviselők között. 

Orbán szerint az unió sokat gyengült, „mert a globalista bevándorláspárti kultúrát képviselő Brüsszel nem tudta megállítani a Brexitet”, sőt odáig ment, hogy a britek távozása az unióból a migráció és az európai kultúrharc miatt következett be. 

A kormányfő azt is mondta, hogy az unión belül képzeli el az ország jövőjét, de számára Magyarország és annak szuverenitása az első, ezért az egyenrangú nemzetek Európájáért dolgozik. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.