Öt illegális bevándorló próbált bejutni vasárnap Magyarországra, nem sikerült, kikísérték őket

Katonák kerítést építenek a magyar-szerb határ korábban csak gyorstelepítésû drótakadállyal védett szakaszán Kelebia és Ásotthalom közöttFotó: Kelemen Zoltán Gergely

„Jogellenesen próbált meg Magyarországra bejutni öt illegális migráns”

- adta hírül a rendőrség honlapja vasárnap este. A rendkívüli eset Bács-Kiskun megye Kelebia közigazgatási területén történt vasárnap délután 16 óra 45 perc és 18 óra 20 perc között. 

Az öt férfi közül négy török állampolgár, egy iraki volt. Egyiküknél sem voltak iratok, nem tudták igazolni személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét sem. 

A rendőrök ezután a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.