Öt illegális bevándorló próbált bejutni vasárnap Magyarországra, nem sikerült, kikísérték őket

Katonák kerítést építenek a magyar-szerb határ korábban csak gyorstelepítésû drótakadállyal védett szakaszán Kelebia és Ásotthalom közöttFotó: Kelemen Zoltán Gergely

„Jogellenesen próbált meg Magyarországra bejutni öt illegális migráns”

- adta hírül a rendőrség honlapja vasárnap este. A rendkívüli eset Bács-Kiskun megye Kelebia közigazgatási területén történt vasárnap délután 16 óra 45 perc és 18 óra 20 perc között. 

Az öt férfi közül négy török állampolgár, egy iraki volt. Egyiküknél sem voltak iratok, nem tudták igazolni személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét sem. 

A rendőrök ezután a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.