Elképesztő idióta módon buktak le a tolvajok egy komlói áruházban

bűnügy
2018 június 04., 08:05
comments 177

Aki járt már ruhaboltban, biztosan látta, hogy a termékekre ilyen műanyag áruvédelmi eszközt szoktak tenni, ami beindítja a riasztót, ha a boltból valaki ki akarná csempészni a lopott holmit:

photo_camera Fotó: police.hu

Na, egy ilyennel gyűlt meg a baja egy magyarhertelendi párnak, akik ruhákat próbáltak lopni vasárnap délután fél ötkor egy komlói áruházban:

a 38 éves férfi és a 43 éves élettársa a megvásárolni kívánt termékek egy részét a táskájukban rejtették el, de a pénztárnál lebuktak, mert a termékekről eltávolított áruvédelmi eszközöket a férfi zsebre tette, ezért távozáskor bejelzett a biztonsági kapu.

A biztonsági őrök visszatartották, majd rendőrök állították elő őket. A gyanúsítotti kihallgatáson a bűncselekmény elkövetését mindkét tolvaj elismerte. Lopás miatt indult nyomozás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.