Erdélyben forgat hackerekről szóló krimisorozatot az HBO Europe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az HBO Europe megkezdte a forgatását egy cyberkrimi/thriller sorozatnak Erdélyben. A Hackerville egy komolyabb koprodukciós sorozata a kábeltelevíziós vállalat európai ágának, erős német és román együttműködéssel. 

A sorozat alkotója és producere Joerg Winger, aki többek között a Deutschland 83 című hidegháború sorozatot is jegyezte. A sorozat a TNT Serie-vel együttműködve készül majd, számos román filmest is bevonva a folyamatba. 

A sztori az eddigi hírek alapján egy német bank ellen támadást indító hackercsoportról, illetve a rájuk vadászó nyomozókról szól majd, egyelőre hat részesre van ígérve. A sorozatot Temesváron rögzítik majd, a vezető operatőr lengyel lesz, míg a főbb szerepekben német, illetve román színészek várhatóak. (Variety)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.