Trump: Abszolút jogomban áll ELNÖKI KEGYELMET adni saját magamnak

külföld
2018 június 04., 11:31
comments 103
Donald Trump amerikai elnök beszédet mond Nashville-ben 2018. május 29-én.
photo_camera Donald Trump amerikai elnök beszédet mond Nashville-ben 2018. május 29-én. Fotó: NICHOLAS KAMM/AFP

Donald Trump amerikai elnök hétfőn azt posztolta, hogy:

„Amint azt számos jogtudós elmondta, teljesen jogomban áll ELNÖKI KEGYELMET adni saját magamnak, de miért tenném ezt, amikor nem csináltam semmi rosszat? Addig is, a soha véget nem érő Boszorkányüldözés, amit 13 nagyon Dühös és Zavart demokrata (& mások) vezet, folytatódik a félidős választásig!”

link Forrás

A poszt azután jött, hogy a hétvégén a New York Times beszámolt egy bizalmas levélről, amiben Trump ügyvédei azzal érveltek a Trump-kampány és Oroszország közötti kapcsolatot vizsgáló Robert Muellernek, hogy az elnöknek olyan széles a hatalma, hogy nem is tudja akadályozni az igazságszolgáltatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.