A szigetelés alá bújt el a rendőrök elől

bűnügy
2018 június 05., 05:27

A hajdú-bihari rendőrök elfogták azt a körözött személyt, aki egy építkezésen, a ház padlásterében próbált meg elrejtőzni - írja a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztálynak 2018. június 4-én 12 óra körül olyan információ jutott a tudomására, hogy egy debreceni építkezésen egy körözött férfi dolgozik.

A rendőrök a házhoz mentek, ahol meglátták a keresett személyt, aki, miután meglátta őket, magára zárta az ajtót és elbújt a házban.

A rendőrök bejutottak, és a padlástérben, a szigetelés alá bújva megtalálták K. Csabát.
A rendőrök elfogták, és a Debreceni Törvényszékre előállították a 40 éves debreceni lakost, akivel szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoport, illetve a Debreceni Járásbíróság által kiadott elfogatóparancs volt érvényben.

photo_camera Fotó: Police.hu
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.