Egy argentin labrador három napig bámulta a kék falat, és senki sem érti, miért

Argentínában, General Roca városában keltett feltűnést egy helybéli, közkedvelt kutya azzal, hogy három napon keresztül bámulta egy buszmegálló kék falát, ahol látszólag az égvilágon semmi érdekes nem volt. Az állatról felkerült egy videó a Youtube-ra, ezután már nemcsak a helyiek csodálkoztak rá a furcsa a viselkedésre, melyet eddig egyetlen állatorvos sem tudott megnyugtatóan megmagyarázni. Internetes rajongói a Chico nevet adták a kutyának, aki bár néha tartott nagyon rövid szüneteket, három napon keresztül bámulta a falat. Bár kezdetben azt hitték, a labrador kóbor kutya, kiderült, hogy van gazdája, aki a buszmegálló közelében él. Az eset még a Discovery Channel figyelmét is felkeltette.

(via Puntal)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.