Egy argentin labrador három napig bámulta a kék falat, és senki sem érti, miért

ÁLLAT
2018 június 05., 09:40

Argentínában, General Roca városában keltett feltűnést egy helybéli, közkedvelt kutya azzal, hogy három napon keresztül bámulta egy buszmegálló kék falát, ahol látszólag az égvilágon semmi érdekes nem volt. Az állatról felkerült egy videó a Youtube-ra, ezután már nemcsak a helyiek csodálkoztak rá a furcsa a viselkedésre, melyet eddig egyetlen állatorvos sem tudott megnyugtatóan megmagyarázni. Internetes rajongói a Chico nevet adták a kutyának, aki bár néha tartott nagyon rövid szüneteket, három napon keresztül bámulta a falat. Bár kezdetben azt hitték, a labrador kóbor kutya, kiderült, hogy van gazdája, aki a buszmegálló közelében él. Az eset még a Discovery Channel figyelmét is felkeltette.

link Forrás

(via Puntal)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.