Egy argentin labrador három napig bámulta a kék falat, és senki sem érti, miért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Argentínában, General Roca városában keltett feltűnést egy helybéli, közkedvelt kutya azzal, hogy három napon keresztül bámulta egy buszmegálló kék falát, ahol látszólag az égvilágon semmi érdekes nem volt. Az állatról felkerült egy videó a Youtube-ra, ezután már nemcsak a helyiek csodálkoztak rá a furcsa a viselkedésre, melyet eddig egyetlen állatorvos sem tudott megnyugtatóan megmagyarázni. Internetes rajongói a Chico nevet adták a kutyának, aki bár néha tartott nagyon rövid szüneteket, három napon keresztül bámulta a falat. Bár kezdetben azt hitték, a labrador kóbor kutya, kiderült, hogy van gazdája, aki a buszmegálló közelében él. Az eset még a Discovery Channel figyelmét is felkeltette.

(via Puntal)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.