Keresztelés közben harapta szét a lelkészt a krokodil

ÁLLAT
2018 június 05., 13:32
comments 178
Random krokodil Etiópiából
photo_camera Random krokodil Etiópiából Fotó: Juan-Carlos Muñoz/Biosphoto

80 ember előtt celebrált keresztelő szertartást dél-etiópiai Abaja-tó partján Arba Mincs város lelkésze, Docso Esete, amikor a vízből hirtelen egy krokodil emelkedett ki és a szertartás kellős közepén hátán harapta a papot.

Docso Esete hátán, lábán és kezén is súlyos sérüléseket szenvedett, és ugyan - halászhálók segítségével - a hívők és helyi halászok a pap testét ki tudták szabadítani a tóba visszaereszkedő állat szájából, az életét már nem lehetett megmenteni.

Szemtanúk szerint a lelkész egyetlen embert tudott megkeresztelni, mert mikor a másodikhoz lépett, az állat már előugrott a vízből. A krokodilt nem tudták elfogni. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.