Medhi Benatia már a meccs kezdete előtt megnyerte a szlovákok elleni mérkőzést

cukiság
2018 június 05., 11:12
comments 65

Hétfőn játszott vb-előkészületi meccset a világbajnokságon részt vevő Marokkó, és az oda be nem jutó Szlovákia Genfben. A mérkőzés eredménye 2-1 lett, amiben nincs nagy meglepetés, de nem is ezért foglalkoznak olyan sokan a meccsel, hanem mert a Juventusban játszó Medhi Benatia, a marokkói válogatott középhátvédje és csapatkapitánya megmutatta, mit tesz egy rendes felnőtt férfi, amikor azt látja, hogy gyerekek fejére esik az eső.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt