Szolgálaton kívüli tűzoltó és egy ápolónő élesztett újra egy óvodást a vasvári strandon

baleset
2018 június 05., 10:11
comments 26

Sikeresen újraélesztettek egy óvodás korú kisfiút vasárnap a vasvári strandon - írja a nyugat.hu. A gyerek a családjával szórakozott a fürdőben, amikor elmerült az egyik medencében. Családtagjai észrevették, és kihúzták a partra, de ijedtükben nem tudták, mit kell csinálni.

Egy szolgálaton kívüli tűzoltó és egy ápolónő sietett a segítségére, és sikeresen újraélesztették a gyereket, aki már magánál volt, amikor elvitte a mentő. A nyugat.hu-nak a tűzoltó azt mondta, „Nem az enyém a fő érdem, én csak segítettem. Velem együtt ért oda egy középkorú hölgy, aki azt mondta, hogy ápolónő és tudja mit kell csinálni. Nagyon profi módon állt hozzá, megtámasztotta a gyerek hátát és ő végezte a mellkas-kompressziót. Én a gyerek fejét tartottam és ügyeltem rá, hogy a víz és a gyomortartalom távozzon a szájüregből. Az egyik hozzátartozó pedig a befúvást végezte.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.