Szolgálaton kívüli tűzoltó és egy ápolónő élesztett újra egy óvodást a vasvári strandon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sikeresen újraélesztettek egy óvodás korú kisfiút vasárnap a vasvári strandon - írja a nyugat.hu. A gyerek a családjával szórakozott a fürdőben, amikor elmerült az egyik medencében. Családtagjai észrevették, és kihúzták a partra, de ijedtükben nem tudták, mit kell csinálni. 

Egy szolgálaton kívüli tűzoltó és egy ápolónő sietett a segítségére, és sikeresen újraélesztették a gyereket, aki már magánál volt, amikor elvitte a mentő. A nyugat.hu-nak a tűzoltó azt mondta, „Nem az enyém a fő érdem, én csak segítettem. Velem együtt ért oda egy középkorú hölgy, aki azt mondta, hogy ápolónő és tudja mit kell csinálni. Nagyon profi módon állt hozzá, megtámasztotta a gyerek hátát és ő végezte a mellkas-kompressziót. Én a gyerek fejét tartottam és ügyeltem rá, hogy a víz és a gyomortartalom távozzon a szájüregből. Az egyik hozzátartozó pedig a befúvást végezte.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.