Áder a Stop Soros törvénycsomagról: Korai még véleményezni

Egy szegedi horgászversenyen kapta el a HírTV Áder Jánost azzal a kérdéssel, hogy aláírja-e majd a Stop Soros törvénycsomagot. A köztársasági elnök szerint korai még a véleményezés is. Kijelentette:

"még be sem fejeződött a törvény vitája, várjuk meg, amíg a parlament a döntést meghozza. Utána osztanak az elnöknek lapot, ha szabad így fogalmaznom, utána van abban a helyzetben, hogy a törvényt megnézze, és eldöntse, hogy az alkotmányos szabályoknak megfelel-e ."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.