Csőtörés buktatta le a fűdílert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem csak az eltört vízvezetékkel, hanem egy marihuánaültetvénnyel is farkasszemet nézett az a lakatos, akit csőtörés miatt hívtak ki szombaton egy lezárt kőbányai lakáshoz. A vízvezetékhez szerelőt, a fűhöz rendőrt hívtak. Utóbbiak a Police.hu szerint 

a házkutatáskor 93 tő marihuánát, valamint a kábítószer termesztéséhez és csomagolásához használt eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók azonosították az ültetvénytulajdonos dílert, akit kedden zuglói lakása előtt elkaptak. A 31 éves budapesti L. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.