Elkapták Oszvald Marika kirablóját

bűnügy
2018 június 07., 09:38
comments 137

Elfogták a férfit, aki egy blokkoló segítségével kinyitotta Oszvald Marika autóját, és ellopta az operetténekes fellépőruháit, cipőit és ékszereit, közölte a rendőrség. A 39 éves D. Dezsőt csütörtök reggel fogták el egy XIII. kerületi panzióban. A nyomozók megtalálták az operetténekes bőröndjét az ellopott értékekkel együtt. 

Hévízre készült fellépni, árulta el a szerdán a Blikknek Oszvald, mikor felugrott még valamiért a lakásába, és mire leért, kirámolták a kocsiját.  

"Nagyon csalódott vagyok, hiszen az egyik ruha nemrég lett kész, alig volt még rajtam, ráadásul különleges volt. Eredeti kalocsai ruha, az eszmei értéke több százezer forint, és nagyon sokáig készült. Elloptak egy fülbevalót is, amely azédesanyámé volt, és szerettem hordani,"

mondta az énekes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.