Kiütötte egymást két szlovák Zamárdiban

bűnügy
2018 június 07., 07:10

Szerdára virradóra riasztották a rendőröket két, a nyílt utcán verekedő szlovákhoz Zamárdiban, írja a Sonline.hu. A Jegenye térre kiérkező rendőrök előbb egy földön fekvő bunyóst találtak, majd néhány száz méterrel arrébb a Dessewffy utcában meglett a társa is:

ő az útpadkán hevert.

A siófoki kórházba szállított két szlovákról az orvosok megállapították: mindketten nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. Az kórházi kör után a 30 és 34 éves szlovák férfit előállították, garázdaság miatt indult ellenük eljárás.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.