Műholdképek mutatják a pusztítást, amit a vulkánkitörés végzett Guatemalában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Digital Globe által készített előtte-utána felvételeken jól látható, mekkora kárt okozott az ország legaktívabb vulkánja, a Fuego újabb kitörése. A két képen a La Reunion golfklub látható, az első fotó 2017 áprilisában készült, a másik június 6-án. A tűzhányó óriási pusztítást vitt végbe, és eddig legalább 99 ember halálát okozta, akik közül csak 28-at tudtak azonosítani. Majdnem kétszáz embert még keresnek. 

Fotó: AP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.