Nemsokára Queens of The Stone Age a Budapest Parkban!

hirdetés
2018 június 07., 06:57
comments 3
ad

A Queens of The Stone Age a 2014-es Sziget fesztiválos fellépése óta nem járt Magyarországon, így már ideje volt a visszatérésnek. Most ráadásul Josh Homme és csapata a tavaly augusztus végén megjelent hetedik nagylemezükkel, a Legjobb Rock Album kategóriában Grammy-jelölt Villains-szel – és persze olyan slágerekkel, mint a No One Knows vagy a Little Sister - érkezik hozzánk, hosszú idő óta először önállóan, headline fellépőként.

link Forrás

Napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekarát, a Queens of The Stone Age-et 1996-ban alapította Josh Homme, Kaliforniában. A mostani felállásban Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore erősítik a bandát. Pont úgy, mint a nem régiben kijött Villains-en, amin sokak megdöbbenésére a frontember kérésére Mark Ronson producerrel dolgoztak együtt. Mark Ronsonhoz köthető többek között az Uptown Funk és számos nagyágyúval dolgozott már közösen, - úgy, mint Lady Gaga, Robbie Williams vagy éppen Adele -, ezúttal pedig a Villains elektronikus hatásaiért is ő felelt.

link Forrás

„(…)Egy olyan Stone Age-lemez született, amelyre nem mondhatja senki, hogy önismétlő, de még azt sem, hogy unalmas. Arra még nem sikerült rájönni, hogy kik az igazi gazemberek, de a vendégzenészeket most először hanyagoló QOTSA-lemez mindenképp az életmű erősebbik felébe tartozik. Persze jogos lehet a kérdés: ki ne szeretne ilyen erős gyengébbik felet is akár? Homme együttese őrzi kulcspozícióját a 21. század legfontosabb és legnépszerűbb rockzenekarai között.” - írta a Recorder életmű összegző cikkében az új lemezről, a végeredmény pedig egy, az eddigiektől táncolhatóbb, de továbbra is a dühös riffekkel telepakolt anyag lett, amit június 21-én élőben is meghallgathatunk a Budapest Parkban.

Jegyek itt!

Facebook-esemény itt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.