Leégett a bábolnai tésztagyár

Kora estére sikerült megfékezni a lángokat a bábolnai Dragon Food fagyasztott tésztát gyártó cég ezer négyzetméteres csarnokában, számolt be a Kemma. Az üzem teljesen kiégett. 

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA
Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA


A lángok kora délután csaptak fel, egyelőre nem tudni, hogy miért. A tűzoltók dolgát nehezítette, hogy nem a helyszínen egy csepp oltóvíz nem volt. Káli Sándor, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy

három vízszállító ingázott a legközelebbi vízforrás és a lángoló üzem közt.

A tűzoltók csak légzőkészülékkel, teljes felszerelésben tudták megközelíteni a csarnokot, aminek teteje beszakadt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.