Lespórolnák az ablakokat a jövő repülőgépeiről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Emirates a közelmúltban mutatta be az új első osztályú helyeket a Boeing 777-esein.

Ezek mellett az ülőhelyek mellett már nincsenek ablakok, az utasok egy monitoron keresztül láthatják a külvilágot, a képet a repülőgép külső részein elhelyezett kamerák közvetítik.

Ezekről az ablakokról van szó:

Fotó: CHRISTIAN CHARISIUS/dpa Picture-Alliance/AFP

A légitársaság szerint ez a technológia jelentheti a jövőt a repülégépek számára, ablakok nélkül ugyanis gyorsabbak és könnyebbek lesznek, amely végsősoron azt jelenti, hogy kevesebb üzemanyagot fognak fogyasztani, azaz olcsóbbak lesznek.

A kérdés csak az, hogy az utasok mennyire fogadnák el ezt a technológiát, és mennyire lenne tőle még nagyobb a sokaknál így is jelentkező bezártságérzés a repülőn. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.