A Pixar társalapítója lelép a Disney-től szexuális jellegű "félrelépések" miatt

John Lasseter, a Pixar rajzfilmstúdió egyik legmeghatározóbb alakja otthagyja a Disney stúdiót, miután kiderültek szexuális zaklatási ügyei. 

A botrányról részletek nem derültek ki, Lassater "félrelépéseknek" nevezte az ügyeket, mindenesetre az a tény, hogy a Disney-nél csak év végéig maradhat tanácsadói pozícióban, azt mutatják, komoly vádak kerülhettek elő.

Lasseter a Disney-hez 2006-ban került, amikor az óriás felvásárolta a Toy Story-sorozattal egy új iparágat felvirágoztató animációs stúdiót, a Pixart. (Reuters)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.