A Pixar társalapítója lelép a Disney-től szexuális jellegű "félrelépések" miatt

John Lasseter, a Pixar rajzfilmstúdió egyik legmeghatározóbb alakja otthagyja a Disney stúdiót, miután kiderültek szexuális zaklatási ügyei. 

A botrányról részletek nem derültek ki, Lassater "félrelépéseknek" nevezte az ügyeket, mindenesetre az a tény, hogy a Disney-nél csak év végéig maradhat tanácsadói pozícióban, azt mutatják, komoly vádak kerülhettek elő.

Lasseter a Disney-hez 2006-ban került, amikor az óriás felvásárolta a Toy Story-sorozattal egy új iparágat felvirágoztató animációs stúdiót, a Pixart. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.