Egy kiló kokain és 269 gramm gyanús tabletta egy zuglói lakásban

bűnügy
2018 június 09., 04:02
comments 70

A BRFK eljárást indított egy 44 éves budapesti férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint zuglói lakásán drogot árult, illetve barátnője lakásán kábítószert tárolt.

A rendőrök csütörtök délután a gyanúsított lakása környékén elfogtak két férfit, akik ezt megelőzően kábítószert vásároltak a férfitól. A dílert és barátnőjét még aznap Budapest XV. kerületében elfogták. Az autójukat és a lakásukat kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták, és közel 1 kilogramm kokaint, 49 gramm marihuánát és 269 gramm kábítószergyanús tablettát találtak. Lefoglaltak kábítószer adagolásához, fogyasztásához használt eszközöket, valamint 200 ezer forint készpénzt, valutát, nagy értékű autót, motort és karórákat is.

link Forrás

A nyomozók a nőt kábítószer birtoklása vétség miatt, a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és javasolták előzetes letartóztatásának indítványozását. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.