Emberi kart találtak egy aligátorban

Tbg
természet
2018 június 09., 18:20

Megöltek és felboncoltak egy aligátort, amely a floridai Silver Lakes Rotary Nature Parkban élt, miután egy nő eltűnt a parkban kutyasétáltatás közben.

A nőt férje kérte meg, hogy sétáltassa meg három kutyájukat, mert ő Chicagóban volt. A parkról lehetett tudni, hogy kígyók és aligátorok is lakják.

Egy szemtanú látta a nőt a három kutyával bemenni a parkban, majd valamivel később mások a három, gazdátlan kutyára figyeltek fel, egyikük megsebesült. Feltehetően az állatban talált emberi kar a kutyasétáltató nőé lehetett. (Newsweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.