Idei negyedik mérkőzésén sem tudott nyerni a magyar válogatott

A Magyarország-Ausztrália barátságos meccs végül 1-2 lett, a magyar csapat ezúttal sem bírt ellenfelével. Mind a három gólt az ausztrálok lőtték. Az elsőt nem, de az utolsót a magyar kapus megfoghatta volna:

Voltak pozitívumok, Leekens mester szerint, aki a meccs után nyilatkozott. Arról, hogy a következő három hónapban mit fognak csinálni, még nem tudja, de ő most szabadságra megy. Az utóbbi két mérkőzés szerinte bizalmat adott arra, hogy a játékosok akarnak fejlődni. Leekens szerint "van egy fajta fejlődés", amin "most dolgozni fognak". 

A teljes interjú itt tekinthető meg:

A belga Leekens negyedik meccs volt ez, a mérlege eddig 3 vereség egy döntetlen.

Az MTI így foglalta össze a meccset:

A két csapat harmadszor találkozott egymással, s a magyarok mindannyiszor kikaptak, ráadásul Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával továbbra is nyeretlenek. 

A három nappal ezelőtti, fehéroroszországi döntetlen mellett ez volt a harmadik veresége a belga szakembernek, aki Varga Kevin becserélésével ezúttal újoncot is avatott.

A vendégek a 74. percben Arzani lövésével szereztek vezetést úgy, hogy Dibusz mellé ütött a labdának. A hajrában aztán két öngól volt, előbb Sainsbury fejelt a saját kapujába, majd a csapatkapitány Kádár is szerencsétlenül ért labdába a hosszabbításban.

A magyar együttes ősszel már tétmérkőzéseken szerepel, ugyanis szeptember 8-án Finnországba látogat, majd három nappal később - zárt kapuk mögött - a görögöket fogadja a Nemzetek Ligájában.

MTI-fotó: Czagány Balázs

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.