Idei negyedik mérkőzésén sem tudott nyerni a magyar válogatott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyarország-Ausztrália barátságos meccs végül 1-2 lett, a magyar csapat ezúttal sem bírt ellenfelével. Mind a három gólt az ausztrálok lőtték. Az elsőt nem, de az utolsót a magyar kapus megfoghatta volna:

Voltak pozitívumok, Leekens mester szerint, aki a meccs után nyilatkozott. Arról, hogy a következő három hónapban mit fognak csinálni, még nem tudja, de ő most szabadságra megy. Az utóbbi két mérkőzés szerinte bizalmat adott arra, hogy a játékosok akarnak fejlődni. Leekens szerint "van egy fajta fejlődés", amin "most dolgozni fognak". 

A teljes interjú itt tekinthető meg:

A belga Leekens negyedik meccs volt ez, a mérlege eddig 3 vereség egy döntetlen.

Az MTI így foglalta össze a meccset:

A két csapat harmadszor találkozott egymással, s a magyarok mindannyiszor kikaptak, ráadásul Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával továbbra is nyeretlenek. 

A három nappal ezelőtti, fehéroroszországi döntetlen mellett ez volt a harmadik veresége a belga szakembernek, aki Varga Kevin becserélésével ezúttal újoncot is avatott.

A vendégek a 74. percben Arzani lövésével szereztek vezetést úgy, hogy Dibusz mellé ütött a labdának. A hajrában aztán két öngól volt, előbb Sainsbury fejelt a saját kapujába, majd a csapatkapitány Kádár is szerencsétlenül ért labdába a hosszabbításban.

A magyar együttes ősszel már tétmérkőzéseken szerepel, ugyanis szeptember 8-án Finnországba látogat, majd három nappal később - zárt kapuk mögött - a görögöket fogadja a Nemzetek Ligájában.

MTI-fotó: Czagány Balázs

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.